ZigaForm version 5.5.1

Beograd

Čukarica

Dom za stare ALTA VISTA

Adresa: Kapetana Popovića 11, Banovo brdo, 11030 Čukarica, Beograd

Telefon: 011/408-33-94

ALTA VISTA, dom za smeštaj i negu starih lica namenjen je svima onima koji žele da svoje treće doba provedu u prijatnom i komfornom ambijentu uz 24-časovnu negu i nadzor stručnog i iskusnog osoblja. Za negu su zaduženi tehničari, medicinsko osoblje, negovatelji, lekar i socijalni radnik.

Dom za stare “Žarkovački vrt“

Adresa: Poručnika Spasića i Mašere 23, Žarkovo, 11030 Čukarica, Beograd

Telefon: 011/23-63-387

Dom za stare “Žarkovački Vrt” se nalazi u mirnom i lepom delu grada. Dom je okružen zelenilom, a korisnicima je na raspolaganju prostrano dvorište, koje mogu da koriste za šetnju, sedenje u bašti i druženje sa svojom porodicom i drugim korisnicima doma. O svakom korisniku brine tim dobro uvežbanih i stručnih medicinskih sestara-tehničara i negovateljica, koje svakodnevno prate zdravstveno stanje: merenje pritiska, telesne temperature , nivoa šećera u krvi i deljenje propisane terapije.

Dom za stare "Stara pruga"

Adresa: Tučepska br.3, Umka, 11030 Čukarica, Beograd

Telefon: 062/658-366

Dom za stara lica „Stara pruga” pruža toplinu porodične kuće sa kapacitetom i rasporedom baš takvim da se ni jednog trenutka ne osetite izolovano ili otuđeno. Dom za stara lica je optimalnog kapaciteta, tako da svakome možemo dovoljno da se posvetimo i vodimo računa.